Verkkokauppa on auki!

Julkaissut Leena V.

Jipii, vihdoinkin! Makraleenan verkkokauppa on auki <3 Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, great things take time ja mitä näitä muita sanontoja olikaan. Verkkokaupan rakentaminen on ollut aika sahaava prosessi – välillä asiat ovat edenneet hyvinkin rivakasti, välillä eivät sitten ollenkaan. Harvoin kuitenkin elämässä asiat menee täysin siten, kuin on mielessään ajatellut. Mutta tässä tämä nyt on! Ja tästä on hyvä jatkaa. Eniten olen kuitenkin iloinen siitä, että maltoin opetella, miten tätä alustaa käytetään ja aloin jopa tykätä näiden uusien teknisten asioiden opettelusta!

Aloitin siis jo keväällä 2020 sivutoimisena käsityöalan yrittäjänä ja syksyllä 2021 siirryin täyspäiväiseksi yrittäjäksi. Tänä aikana olen myynyt käsintehtyjä tuotteitani lähinnä sosiaalisen median kanavien kautta (Instagram ollut se ykkösmyyntikanava) ja osallistunut pariin myyntitapahtumaan (maailmantilanne kun on rajoittanut tapahtumien järjestämistä). Somen kautta on ollut sinänsä todella mukava toimia, sillä asiakkaiden kanssa voi keskustella reaaliajassa ja he saavat henkilökohtaista palvelua tilatessa suoraan minulta. Viime aikoina kuitenkin tilausmäärän lisääntyessä viestittely alkoi viedä melko paljon aikaa ja tällaisen virallisemman myyntikanavan luominen alkoi tulla ajankohtaisemmaksi. Myöskin se tosiasia, että somealustat saattaisivat aivan yhtäkkiä kaatua (saattaisin kadottaa yritystilini ja kaikki kontaktini), muistutti siitä, että olisi hyvä luoda jokin kestävämpi alusta.

Verkkokaupastani löydät käsintehtyjä korvakoruja – niin aiempia mallistoja kuin uusiakin. Olen jaotellut kauppaani korvakorut makramee- ja helmikorvakoruihin sekä koivuvaneriaihioihin solmittuihin korvakoruihin. Tämän lisäksi osio One Of A Kind -korvakorut sisältää sellaisia korumalleja, jotka eivät suoranaisesti kuulu edellä mainittuihin korukategorioihin tai ovat sellaisia käsintehtyjä koruja, joita valmistan vain muutamia pareja pienerinä (tai jopa yksittäispareina) johtuen saatavilla olevista materiaaleista. Tähän OOAK-osioon tulen lisäilemään koruja normaalia useammin. Kannattaa muuten tilata uutiskirjeeni, jonka kautta ilmoitan ensimmäisenä uutuuksien lisäämisestä verkkokauppaani, jos tällaiset uniikit koruparit kiinnostavat!

Makraleenan käsintehdyt ja ainutlaatuiset makramee- ja helmikorvakorut. Kuvassa käsinsolmitut Auringonkukka-korvakorut.

Verkkokaupasta löytyy uutuutena myös kierrätysmateriaalista valmistettuja vahattuja polyesterinyörejä muille solmeilijoille ja mikromakrameesta kiinnostuneille. Tällaisia ekologisempaa vaihtoehtoa edustavia mikromakramee-nyörejä ei olekaan aiemmin ollut saatavilla Suomen markkinoilla – vastaaviin en ole törmännyt oikeastaan ulkomaisissakaan verkkokaupoissa, joten sen verran uusi (ja kaivattu) tuote on kyseessä. Laadukas tuote vielä kaiken lisäksi! Kauppani täydentyy kevään aikana myös mikromakramee-koruohjeilla ja DIY-paketeilla sekä piensisustukseen sopivilla tuotteilla (kuten makrameeamppeleilla).

Vaikka nyt onkin tämä virallisempi myyntikanava, minulle edelleen saa lähettää viestejä ja olla myös somen kautta yhteydessä – tuo niin paljon merkityksellisyyttä työhöni oikeasti nähdä, miten koruni jatkavat matkaa siitä hetkestä eteenpäin, kun olen ne käsin valmistanut, ja mitä ajatuksia ja tuntemuksia ne ovat saajassaan saaneet aikaan.

Kiva, kun oot täällä! Valoa viikonloppuusi,

/Leena


Jaa tämä julkaisuUudempi julkaisu →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.